8 Ocak 2013

0 Izdırabınısikiyim MegaPlus


“Kadından hanımlığa geçişin gizemli formülü” 

-Gel vatandaş gel, 
-İkizlere takke, kırgın gönüllere maske. 

Bindiğin otobüste liselim ezgileri eşliğinde kalçalarına dokunmaya çalışan pos bıyıklılardan gına mı geldi yoksa kendini tüm özelliklerinden arındırılmış, sadece vajinanın çevresindeki et parçası olarak algılanman tarif edilemeyen bir hiddete mi yol açıyor. Sessizliğin gölgesindeki çığlıkları duymak sinirlerini altüst mü ediyor. O zaman sana bir teklifimiz var, ikizlere takkeden sonra kadınlar için en büyük icat. 

Artık sen de sevgiliyle evde nikahsız yaşadığı için polislerin tecavüzüne uğrayan kadına oh olsun diyebileceksin, dayısı tarafından tecavüze uğradığı için annesi tarafından zehirli ekmekle öldürülen çocuğun arkasından zaten murdar olmuştu diyebileceksin. Otuz sekiz yaşında bir kadının yirmi beş yaşında çocuğu tarafından öldürülmesini sorgulamayacak, sokak ortasında defalarca karısını bıçaklarken adamı izleyen polislere sadece işlerini yapıyorlar diyebileceksin. 

Aldığın onca eğitime rağmen poponun boyutuna ve müdürle ya da patronla cinsel ilişki ihtimaline göre işe alınmanı ya da alınmamanı önemsemeyeceksin, patronun her gün prezantabl -başka ifade ile gözümüz gönlümüz açılsın- görünümüne salyalarıyla bakmasını değil kaçan külotlu çorabına bakıp komik duruma düşüp düşmediğini dert edeceksin. Adet dönemlerinde izin verilmesi gerektiği ya da gerekmediğini düşünmeyecek aksine sen de adet gördüğünü saklamak için şekilden şekile girebileceksin. 

Sen de evet sen de reklamlardaki mutlu anne rolünü yaşamak isteyecek, varoluş sebebini sadece çocuk doğurmaya ya da doğurmamaya indirgeyebileceksin, eşin dostun çocuklarına cinsiyetine göre hediye alabilecek, üstüne üstlük kadın çocukları barbi bebek bu diyerek sevebileceksin. Sen de evet sen de evlenilecek kız - eğlenilecek kız ayrımında yürekten katılacak, evlenilecek kız olabilmek için elinden geleni yapabileceksin. 

Ne düşündüğünden çok nasıl göründüğünle ilgilenen ve nasıl göründüğüne dair övgüler düzen bir erkek senin için de çekici olmaya başlayacak, barbi bebek kıvamına girmek için spor salonlarında olduğun yerde koşmak ya da olduğun yerde kürek çekmek senin için de önemli bir faaliyet olacak. Sen de evet sen de nişanlanınca birbirinin elini tutan iki yüzük fotoğrafını facebookta profil resmi yapabileceksin. Hatta sende düğün resimlerini kapak fotoğrafı yaparken gelinlik üzerindeki kırmızı kuşak takmamayı radikal bir davranış olarak değerlendirebileceksin. 

Olabilecek en salakça programların kadın programı olarak lanse edilmesini umursamayacak, erkeğin akıl kadının duygu olduğunu sonuna kadar destekleyebileceksin. Sahneleri uzadıkça uzayan ağlak dizilerdeki kadınların sorunlarına bakıp bakıp ağlayacak ve ağlarken sen de evet sen de kendi yaşantını kutsayabileceksin. Yemek yapmayı sadece kadınların işi olarak gören yemek programlarındaki tatlı tariflerini kaçırmayacak, bu tarifleri günlerde paylaşabileceksin. 

Hanım hanımcık otururken, iş yaşamında devletin de erilliği seni alakadar etmeyecek, sokaklarda vajina diyerek bağıran kadınlar sana uzaydan gelmiş gibi görünürken; anayol, anavatan, anayasa kelimelerindeki analık senin düşünce dünyandan uzaklaşıp gidecek. Sen de evet sen de kadın haklarının gökten zembille indirdiği için kemalistlere dua edecek, kadınların kurban edildiği cahiliye döneminden çıkardığı için islama dört elle sarılabileceksin. Bunlarda mı yetmez sen de baş örtü tartışmalarındaki rolünü sadece inanç temeline indirgeyebileceksin. Evlenmeden önceki soyadını kullanmak sana inanılmaz bir gelişim olarak gelirken çocuğunun o soyadını taşımamasını umursayacaksın. 

Ne kadar rahatsız olursan ol vardır bir çare, sloganımız belli ikizlere takke, kırgın gönüllere maske, kadın başına yapılabileceklerin belli olduğu bir toplumda al sana bizden çare. 

Hanım olmanın gizemli formülünü kapına kadar getiriyoruz üstelik kapıda ödeme fırsatıyla, isterseniz kredi kartına on iki ay taksit fırsatıyla. 

Durun daha bitmedi, iki kutu Izdırabınısikiyim MegaPlus alana; tüy dökücü krem, yağ yakıcı açai çileği hediye. 

Durun bitmedi kadınlıktan hanımlığa geçişte ben bilmem beyim bilir kitapçığı ve İskandinav usulü et yemekleri kitabı da hediye. 

Bitmez biz de ne hediye ne de çare bitmez; Izdırabınısikiyim MegaPlus’ın yanında en güzel aşk şiirleri kitabına da hiçbir ücret ödemeden, evet hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz, artık sen de kocana, sevgiline ruhsuz öküz diyebilirsin. 

Ve sıkı durun, Aşkı ateşlemenin, erkeği elde tutmanın gizli formülü, en güzel trip atma taktikleri ve erkekleri sinirlendiren on eylem kitapçığı da hediye. Izdırabınısikiyim MegaPlus ile artık sen de kendini ikoncan olarak hissedebilirsin, aynaya bakıp güzelim güzelliğime kurban olsun, manken gibi hatunum yav diyebileceksin. 

Ve son olarak her duruma karşı hazır olman için ikili pansuman seti, morlukları kapatman için organik naneli krem -morlukların kapanırken cildinin daha gençleştiğini hissedeceksin- ve kanı durdurabilmen için pamuk, eğer dayaktan ölürsen de nasıl kullanılacağı şekilli anlatımlarla Izdırabınısikiyim MegaPlus kullanım kitapçığında. 

Sorun varsa vardır biz de çare. 
Izdırabınısikiyim MegaPlus ile mutlu mesut günlere... 
Izdırabınısikiyim MegaPlus 
“Kadından hanımlığa geçişin gizemli formülü”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anonim kullanıcı olarak göndereceğiniz yorumlarda mail ya da blog adresi gibi iletişim adreslerinizi belirtmeniz önemle rica olunur.

SST Atölye